En hel del e-forretninger giver løfte om levering på blot en enkelt hverdag

En stor portion online forretninger tildeler i dag diverse forskellige metoder til levering. Førstevalget hos mange er i øjeblikket afhentningssteder, og så henter du bare de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Fragtmetoden er jo ret bekvem, og mange gange endvidere den mindst kostelige leveringsmetode.

Du kan omvendt afveje for og imod at få produkterne bragt til din private bopæl eller ud på din arbejdsplads. Leveringsmetoden viser sig godt nok en smule mere omkostningsfuld, men omvendt ekstremt problemfri. Den mest letkøbte leveringsmanér er dog selv at hente produkterne, hvilket forudsætter at du bor nær webbutikkens lager.

Fragtperioden er jo super betydningsfuld når du behøver produktet om et øjeblik, så derfor er det rimelig relevant at vi gransker det anslåede leveringstidspunkt på det pågældende produkt.

En del shops på nettet giver levering på næste hverdag på mange af butikkens varer, der dog forudsætter at orden realiseres forinden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt betjent inden de lageransatte holder fyraften.

Visse internet varehuse lover fragt uden omkostninger, men tit er det så nødvendigt at du indkøber for en præcis sum. Desuden kunne man beslutte sig for den mest betalelige form for levering, hvilket tit – ligegyldigt om du befinder sig nær Randers, Thisted eller Brande – vil være at få fragtfirmaet til at levere dine varer til en pakkeshop.

Den prisbilligste metode til levering

Det er jo særdeles let gængeligt for folk at søge sig frem til priser i blandt diverse e-butikker og derved har langt de fleste internet shops været nødt til at reducere udsalgspriserne på en række af deres varer – til børn og babyer, lige så vel som til damer og herrer – en hel del, og endda nogle gange præstere fragtfri levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig nyttigt at kontrollere indtil flere webbutikker efter rabat forud for at du gennemfører din handel, sådan at du ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.

Du bør bare ikke glemme, at såfremt en e-forhandler afhænder en vare til salg for en pris som kan virke usædvanlig favorabel, bør det undertiden være et signal om en snydagtig internet butik. Handler med kort er dog omfavnet af en bestemmelse, der hjælper os overfor fup online outlets.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller MobilePay. Som et alternativ bør du anvende en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du higer efter at finansiere regningen over en længere periode.

Forinden folk handler på en netbutik kan de for at være på den sikre side få overblik over forhandlerens vilkår, dog er det mange gange ikke særlig spændende.

Et alternativ kunne måske være at bemærke hvorvidt e-handlen er e-mærket medlem, eftersom det skulle være et bevis på at e-firmaet lever op til de officielle regler, udover at netbutikken fra tid til anden tilses af jurister der har megen viden om reglerne på området. Dette er desuden din genvej til opbakning, såfremt du bliver udsat for problemstillinger i processen med din handel.

Levering til din lejlighed eller hus eller til adressen på dit arbejde

Trustpilot frembyder en række hæderlige løsninger til at gennemrode en række andre forbrugeres opfattelser og på grund af dette går vi ind for, at du analyserer e-forhandlerens ratings forinden du lægger din bestilling.

Facebook fremskaffer tillige forholdsvis fine genveje til at få et kig ind i online webshoppens troværdighed. Foruden det møder vi faktisk e-shops hvor kunder kan aflevere en bedømmelse af deres køb, som på samme måde kan udnyttes til at få et indblik i tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi samarbejder med en lang række butikker på nettet idet vi publicerer butikkernes varer, og høster provision ifald en bruger fra vores hjemmeside laver en ordre.

«
»