Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Fri Fragt fra kr. 299 og 365 dages returret

TILBUD – spar mange penge på cykeludstyr – klik her

Motionscyklen – et stærkt supplement til hjemmetræningen

Mange mennesker er glade for motionscykler, når det kommer til at træne kondition og styrke. En motionscykel kan tilpasse enkelte mennesker, så de både matcher form og ønsker til træningsprogrammet. Nogle motionscykler har fx en indbygget computer, der kan give dig information om din træning og din puls undervejs. Andre er faldsikre eller kan have andre former for sikkerhedsudstyr, så du ikke risikerer at skade dig selv under træningen. Du kan finde dem med forskellige siddehøjder og pedalafstande, alt efter hvad du foretrækker.

Er det godt for ens helbred at træne på en motionscykel?

Der er mange fordele ved at træne på en motionscykel. For det første, så er det godt for ens kondition og styrke. Man kan selv bestemme, hvor meget man vil træne, og dermed også selv bestemme, hvor meget man vil forbedre sig. Derudover er det også godt for ens helbred at træne på en motionscykel. Man kan nemlig træne både konditionen og styrken samtidig, hvilket gør den til et effektivt redskab til at holde sig i form.

Hvor meget koster en motionscykel?

Motionscykler kan koste alt fra 2.000 til 20.000 kroner, og det afhænger helt af, hvilken type motionscykel man er på udkig efter.

Hvis man ønsker en simpel motionscykel, der ikke fylder for meget, så kan man finde dem til under 5.000 kroner. Men hvis man gerne vil have en ordentlig motionscykel med masser af funktioner og mulighed for at justere den, så kan det godt løbe op i 10-15.000 kroner. Dermed kommer det hele an på, hvilke ønsker du har til din motionscykel, og hvordan dine træningsrutiner er.

Vil du blot bruge den til opvarmning, kan en billig motionscykel sagtens klare jobbet – vil du træne intenst på cyklen, er det en god investering at give lidt mere for de ekstra funktioner.

Motion og sundhed på cykel

Cykling er en af de mest effektive og sunde motionsformer, der findes. Cykling styrker nemlig ikke kun ens benmuskler, men også ens kondition og udholdenhed. Derudover er det en god idé at cykle, hvis man gerne vil tabe sig eller holde vægten, da man forbrænder rigtig mange kalorier ved at cykle.

Dog skal man være opmærksom på, at det ikke er nok bare at cykle – selvom det er en effektiv motionsform. Man skal sørge for at få nok motion i løbet af dagen, og derfor kan det være en god idé at supplere sin cykeltur med andre former for motion såsom løb eller gåtur. På den måde får man brugt flere forskellige muskelgrupper, og samtidig øger man sin egen udholdenhed.

En motionscykel i hjemmet vil give dig mulighed for at træne, når det passer dig – og styrke kroppen!

motionscykel