BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort

(19 customer reviews)
kr. 599,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Hurtig Levering

Denne ‘Enigma’ pedal fra BBB har en ekstra stor platform, som giver dig det ultimative greb og kontrol over pedalen. Pedalen er udstyret med konisk… … læs mere her

Annonce

Er BBB Enigma - Pedaler - CrMo aksel - Alu 9/16 - Matsort på lager?

Beskrivelse

BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
BBB Enigma - Pedaler - CrMo aksel - Alu 9/16 - Matsort

BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort Produktfakta

  • Varenavn: BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort
  • Pris: Kr. 599.00
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 8716683125672
  • Varekategori: Pedaler

BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort fra BBB

BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort har i flere år været på toplisten over cykeldele. Pedaler er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. Produktet giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 365 dage efter dit køb. Når du jagter cykeludstyr, kan du gøre som andre før dig og købe denne vare, og så behøver du ikke lede længere. Det er bestemt også værd at tage med, at der er prisgaranti på BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort og du kender garanteret mærket BBB, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du får dit motionskick på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Væsken du indtager under cyklingen kan være energi drik med smagen af bær.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i varegruppen Pedaler. Der kommer hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort fra den meget brugte forhandler Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, det kan jo passende være det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Køb BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort allerede i dag til kun kr. 599.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort er populær for cyklister

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

19 reviews for BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort

4.8 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort”

SKU: 8716683125672
Kategori:

BBB Enigma – Pedaler – CrMo aksel – Alu 9/16 – Matsort – Denne ‘Enigma’ pedal fra BBB har en ekstra stor platform, som giver dig det ultimative greb og kontrol over pedalen. Pedalen er udstyret med konisk…