Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear

(31 customer reviews)
kr. 202,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Hurtig Levering

Dette Sturmey Archer skiftegrebssæt er udviklet specielt til Sram P5 med indvendige gear. Sættet består af drejgreb, klikboks og … … læs mere her

Annonce

Er Sturmey Archer P5 - Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear på lager?

Beskrivelse

Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sturmey Archer P5 - Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear

Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear Produktfakta

  • Varenavn: Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear
  • Pris: Kr. 202.00
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 4710944266597
  • Varekategori: Gearvælger & drejegreb

Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear fra Sturmey Archer

Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear fungerer rigtig fint til både børn, unge og voksne. Gearvælger & drejegreb er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe cykeludstyr. Produktet du ser på her kan byttes eller returneres indenfor 365 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt vare her på siden, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear fra det anerkendte mærke Sturmey Archer, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, skal du huske at have noget vand med. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik med citrussmag.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear er efter stor efterspørgsel tilføjet i den godt sælgende kategori Gearvælger & drejegreb. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear hos den populære shop Cykelpartner, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear allerede i dag til kun kr. 202.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear er populær for cyklister

Du skal have i tankerne, når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

31 reviews for Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear

3.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear”

SKU: 4710944266597
Kategori:

Sturmey Archer P5 – Skiftegreb og klikboks til Sram P5 gear – Dette Sturmey Archer skiftegrebssæt er udviklet specielt til Sram P5 med indvendige gear. Sættet består af drejgreb, klikboks og …