M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer

(5 customer reviews)
kr. 69,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Hurtig Levering

Denne sadelklampe er til montering og bespænding af sadelpinden på din cykel, og er med gevind så du har mulighed for at montere … … læs mere her

Annonce

Er M-Wave Racky - Sadelrørs klampe - Aluminium - med gevind for montering af bagagebærer på lager?

Beskrivelse

M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
M-Wave Racky - Sadelrørs klampe - Aluminium - med gevind for montering af bagagebærer

M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer Produktfakta

  • Varenavn: M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer
  • Pris: Kr. 69.00
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 4015493250784
  • Varekategori: Tilbehør til sadler & sadelpinde

M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer fra M-Wave

M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer er ret populær cykelentiuasten. Tilbehør til sadler & sadelpinde kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner har med ret stor sandsynlighed det cykeludstyr du lige står og mangler. Produktet kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Når du jagter cykeludstyr, kan løsningen være at købe vare her på siden, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Overvej også lige at der er prisgaranti på M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer og du kender garanteret mærket M-Wave, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. Når du er ude at cykle, skal du huske at have noget vand med. Væsken kan sagtens bare være ganske almindeligt vand fra hanen.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer kan på grund af dens store popularitet nu findes i kategorien Tilbehør til sadler & sadelpinde. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer fra den meget brugte forhandler Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Køb M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer allerede i dag til kun kr. 69.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer er populær for cyklister

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er betingelserne lidt gunstigere, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

5 reviews for M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer

4.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer”

SKU: 4015493250784
Kategori:

M-Wave Racky – Sadelrørs klampe – Aluminium – med gevind for montering af bagagebærer – Denne sadelklampe er til montering og bespænding af sadelpinden på din cykel, og er med gevind så du har mulighed for at montere …