MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm

(24 customer reviews)
kr. 1.199,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Hurtig Levering

Den helt nye MET Veleno Mips er udviklet til enhver cyklist på grund af de mange funktioner – Veleno Mips er nemlig den mest alsidige cykelhj… … læs mere her

Annonce

Er MET Veleno Mips - MTB Cykelhjelm - Mat Titanium - Str. 56-58 cm på lager?

Beskrivelse

MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
MET Veleno Mips - MTB Cykelhjelm - Mat Titanium - Str. 56-58 cm

MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm Produktfakta

  • Varenavn: MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm
  • Pris: Kr. 1199.00
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 8015190276649
  • Varekategori: Cykelhjelme

MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm fra Met

MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm får mange til at få et ekstra smil på læben. Cykelhjelme er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. Vare du kigger på kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber varen her, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Husk også at der er prisgaranti på MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm fra det anerkendte mærke Met, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I de perioder hvor du er ude på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Denne væske kan fx være ganske almindeligt vand fra hanen.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Cykelhjelme. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm hos den populære shop Cykelpartner, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Køb MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm allerede i dag til kun kr. 1199.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm er populær for cyklister

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

24 reviews for MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm

3.9 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm”

SKU: 8015190276649
Kategori:

MET Veleno Mips – MTB Cykelhjelm – Mat Titanium – Str. 56-58 cm – Den helt nye MET Veleno Mips er udviklet til enhver cyklist på grund af de mange funktioner – Veleno Mips er nemlig den mest alsidige cykelhj…