PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI

(8 customer reviews)
kr. 199,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Hurtig Levering

Denne fodpumpe fra Pro er udstyret med et stort, letlæseligt manometer placeret i foden af pumpen, så du let kan aflæse trykket i… … læs mere her

Annonce

Er PRO Fodpumpe Touring - Stål med stort manometer display - 160 PSI på lager?

Beskrivelse

PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
PRO Fodpumpe Touring - Stål med stort manometer display - 160 PSI

PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI Produktfakta

  • Varenavn: PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI
  • Pris: Kr. 199.00
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 8717009368582
  • Varekategori: Cykelpumper

PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI fra PRO

PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI er ret populær cykelentiuasten. Cykelpumper er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner bliver brugt af rigtig mange til at finde de cykeldele, de mangler. Vare du kigger på leveres med luksuriøse 365 dages returret. Når du jagter cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber denne vare, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Tænk også på at du får prisgaranti på PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI fra vores eftertragtede mærke PRO, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når du får dit motionskick på din cykel, skal du huske at have noget vand med. Væsken kan sagtens bare være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i vores varekategori Cykelpumper. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI hos onlineshoppen Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Køb PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI allerede i dag til kun kr. 199.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI er populær for cyklister

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

8 reviews for PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI

4.7 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI”

SKU: 8717009368582
Kategori:

PRO Fodpumpe Touring – Stål med stort manometer display – 160 PSI – Denne fodpumpe fra Pro er udstyret med et stort, letlæseligt manometer placeret i foden af pumpen, så du let kan aflæse trykket i…