Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock

kr. 90,00
✔ 365 dage returret (ja et helt år)
✔ Fri Fragt ved køb over kr. 299
✔ Hurtig Levering

Her får du en SM-RT10 bremserotor fra Shimanos Altus-serie. Bremserotoren er lavet af rustfri stål med en lock-ring ligeledes af st&ari… … læs mere her

Annonce

Er Shimano Turney - Rotor for skivebremse 180mm til center lock på lager?

Beskrivelse

Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock er en af de mange kvalitetsvarer, som er med i samlingen af cykeludstyr her på siden.

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Shimano Turney - Rotor for skivebremse 180mm til center lock

Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock Produktfakta

  • Varenavn: Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock
  • Pris: Kr. 90.00
  • Returret: 365 dage (et helt år)
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Vare ID: 4550170450199
  • Varekategori: Bremseskiver

Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock fra Shimano

Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock kan være med til at give din cykling et løft. Bremseskiver er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner bliver brugt af rigtig mange til at finde de cykeldele, de mangler. Vare du kigger på kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, er hjælpen lige her, og den hedder dette produkt, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock fra det anerkendte mærke Shimano, som er kendt i cykelverdenen. Når du får dit motionskick på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Cykeludstyr kan købes online med prisgaranti

Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock er efter stor efterspørgsel tilføjet i varegruppen Bremseskiver. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock ved den velkendte shop Cykelpartner, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være dette produkt. Når du handler online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Køb Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock allerede i dag til kun kr. 90.00 – og med prisgarantien, bliver det ikke billigere. Køber du for mere end kr. 299 så koster det ikke noget at få sendt til din adresse. Du får oven i købet hele 365 dages returret.

Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock er populær for cyklister

Du skal have i tankerne, når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock”

SKU: 4550170450199
Kategori:

Shimano Turney – Rotor for skivebremse 180mm til center lock – Her får du en SM-RT10 bremserotor fra Shimanos Altus-serie. Bremserotoren er lavet af rustfri stål med en lock-ring ligeledes af st&ari…