3 gode grunde til hvorfor du bør bruge en massagepistol før og efter din cykeltur

3 gode grunde til hvorfor du bør bruge en massagepistol før og efter din cykeltur

Massagepistoler er noget af det hotteste indenfor massageudstyr i 2021, og webshops og butikker har solgt rigtig mange massagepistoler i 2021.

En massagepistol bliver flittigt brugt af både private og professionelle, da den kan give en effektiv og dybdegående massage, som ikke kan fås på mange andre måder.

En massagepistol er også prismæssigt i den lave ende og kan nemt fås til under 1200 kr. hvilket er langt billigere end f.eks. en massagestol, som nemt kan koste over 10.000 kr.

Det er også langt billigere i længden end, at få massagebehandlinger hos en professionel, da det ofte koster 400-600 kr. pr. behandling.

Yderligere så er massage også langt mere tilgængeligt, hvis man har en massagepistol, da du nemt og hurtigt kan give dig massage, uanset om du er der hjemme, på kontoret eller i fitnesscenteret.

Nedenstående vil vi fortælle lidt mere om, hvilken fordele du får ved at bruge en massagepistol i forbindelse med din cykling.

Forbedre din mobilitet før cykelturen

Hvis du cykler meget, så har du helt sikkert oplevet at dine krop kan være lidt begrænset i mobiliteten i starten af cykelturen, og gradvist bliver kroppens mobilitet forbedret i kraft af din krop bliver varmere.

I stedet for du skal vente på kroppen bliver varm for at få en bedre mobilitet, så kan du med fordel bruge en massagepistol før cykelturen, så du har en god mobilitet i kroppen fra start af cykelturen.

Der er lavet undersøgelse af massage med en massagepistol, hvor denne undersøgelse specielt fremhæver denne forøgelse i mobilitet efter du har modtaget massage med en massagepistol.

Hurtigere muskelrestitution

Når du har været på en hård og intens cykeltur, så har dine muskler brug for at restituere, hvilket kan tage flere dage.

Men massage generelt har bevist at give hurtigere muskelrestitution, hvilket er hensigtsmæssigt efter en cykeltur.

En hurtigere muskelrestitution betyder, at du reducerer tiden med stive og ømme muskler, og hurtigere kan præstere 100% igen.

Forbedre din præstation

En massagepistol kan forbedre dine sportspræstationer, hvilket også hænger lidt sammen med de to andre punkter.Da du med massage fra en massagepistol får øget mobilitet og dermed ikke er begrænset, hvilket giver bedre sportslige resultater.

Derudover giver en hurtigere muskelrestitution også bedre sportslige præstationer, da du kan træne mere ofte, og når du træner vil du kunne performe bedre.

«
»

Skriv et svar